Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ekrosen 2012

Utvecklingsstipendiet Ekrosen är instiftat för att ge möjlighet för enskilda personer såväl som grupper att få erkännande och utvecklas. Varje stipendie är på 10 000 kr. Stipendiet utdelas två gånger årligen.

2012 års stipendiater - våren

  
Timmy HansenGöteneMotorsport


2012 års stipendiater - hösten   
Helen WinbergLundsbrunnDans 
Lotta KarlssonKinne-Vedum  Musikstuderande 
Götene FöretagskooperativGötene Socialt arbetskooperativ för personer utanför arbetsmarknaden
Kristina JohanssonHolmestadMedicinsk forskning
Andreas GunnarssonSkaraMusikstuderande
Benjamin JonssonJungBowling

 

I Skara fick Andreas Gunnarsson ta emot Ekrosenstipendiet i samband med luciapresentationen på skyltsöndagen den 2 december
Andreas Gunnarsson, Skara var en av höstens Ekrosenstipendiater. Andreas går på den femåriga utbildningen till musiklärare vid Musikhögskolan i Arvika. Elisabet Stålarm, Sparbanksstiftelsen Skaraborg och Gerth Gustavsson, från Sparbanken Skaraborgs kontor i Skara delade passande nog ut stipendiet på scenen vid Music Factory i samband med luciapresentationen på skyltsöndagen i Skara den 2 december.


 

 I Götene fick Timmy Hansen ta emot Ekrosenstipendiet våren 2012 i samband med SM-finalen i Rallycross på Kinnekulle Ring den 8 september
Vårens Ekrosenstipendium delades uti samband med att Götene MK arrangerade SM-finalen i Rallycross på Kinnekulle ring den 8 september. Timmy Hansen tar här emot stipendiet från Per Bertilsson, Sparbanksstiftelsen Skaraborg och Kenneth Lövgren, kontorschef vid Sparbanken Skaraborgs kontor i Götene.

 

Stäng Skriv ut