Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Utvecklingsstipendiet Sparbanken Skaraborg - förening

Ledare

Sparbanksstiftelsen Skaraborg har instiftat utvecklingsstipendier för att ge möjlighet för enskilda personer att få erkännande och utvecklas. Stipendiater ska vara bosatta i eller ha en nära anknytning till Sparbanken Skaraborgs verksamhetsområde och under utdelningsåret lägst ha fyllt 16 år.

Sparbanksstiftelsens styrelse, som består av representanter från Sparbankens område Skara, Vara, Götene och Essunga kommuner, bedömer inkomna ansökningar och utser stipendiater. Stiftelsen prioriterar unga personers utveckling. Tillkännagivande av beslutade stipendier meddelas de sökande och presenteras på stiftelsens hemsida. Stipendiaten kallas också till att delta vid ett officiellt tillkännagivande med press, bank- och stiftelserepresentanter, efter överenskommelse.

Ansökningstider: 31 mars och 30 september

Stipendiet riktas till duktiga ledare inom föreningen, antingen som organisationsledare eller som ledare för barn - och ungdomsverksamhet. Varje stipendium är värt 15.000 kr. Stipendiaten får 10.000 kr till utbildning eller utvecklingsinsatser för verksamheten och föreningen får 5.000 kr till stöd och utveckling av föreningens barn- och ungdomsverksamhet. Förslag på kandidat till stipendiet kan endast sökas av föreningens styrelse, och endast en gång per kalenderår. Ansökan ska innehålla beskrivning av hur stipendiet ska användas.
Du ansöker via formuläret du når via länken nedan. Du kan också skicka in ansökan till adressen nedan.

Sparbanksstiftelsen Skaraborg
"Utvecklingsstipendium"
Skaraborgsgatan 21
532 30 Skara

Ansökan Utvecklingsstipendiet Sparbanken Skaraborg - förening

Stäng Skriv ut